Hit priča! Zahvaljujući supruzi sarajki Tjeri Anri jede ćevape i obožava narodnjake.

U trećem kolu grupe H kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo, mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Francuske sa 2:1. Francuze s klupe vodi legendarni Tijeri Anri. Tijeri Anri je posle meča pričao o malo poznatim stvarima koji nemaju veze sa fudbalom.

Rođenu Sarajku, Andreu Rajačić, oženio je Tijeri Anri. On je tamošnjim medijima pričao da će posetiti tasta i taštu. Posle meča otkrio da je kod njih jeo ćevape i da voli narodnjake.
Jeo sam ćevape, ali sam morao da se koncentrišem na utakmicu. Čestitke BiH, dobro su igrali. Znali smo da će biti teška utakmica i tako je i bilo – rekao je Anri.

Novinari su ga pitali da li će proslaviti pobedu uz tradicionalne „narodnjake“.
Ne znam hoće li se ta ideja dopasti mojim igračima, ali moja supruga je iz Bosne i Hercegovine pa poznajem vašu kulturu, imao sam priliku da je čujem. Ne znam da plešem, ali jako mi se sviđa vaša muzika – dodao je legendarni Francuz.

Anri i Andrea imaju troje dece – Tristana, Gabrijela i Tatianu i žive mirnim životom. Oni su se upoznali u Španiji gde je živela njena sestra. Nebojša Rajačić, Andrein otac, je plastički hirurg iz Bosne i Hercegovine, a poslednjih 20 godina radi u Kuvajtu. U Kuvajtu su Andrea i njena mlađa sestra Jovana završile srednju školu. Andreina majka Tatjana je nastavnica ruskog jezika.