Cicipas otpustio oca! Cicipasova devojka spakovala otkaz svekru.

Apostolos Cicipas nije više trener svom sinu Stefanosu Cicipasu. Stefanos je po dolasku u Toronto otkrio da će za njegov dalji napredak biti zadužen Mark Filipusis. Samo pre nekoliko nedelja pojavila se vest da španska teniserka Paula Badosa nije u ljubavi sa Cicipasom starijim. Španska teniserka Paula Badosa je devojka Stefanosa.

MONTE-CARLO, MONACO – APRIL 12: Stefanos Tsitsipas of Greece in a practice session with his father and coach Apostolos Tsitsipas during day three of the Rolex Monte-Carlo Masters at Monte-Carlo Country Club on April 12, 2022 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Mark Filipusis je australijanac grčkog porekla. On je bivši finalista Ju-Es opena i Vimbldona. Mark Filipusis je i ranije je bio član Cicipasovog stručnog štaba. Svi su mislili da je njihova saradnja završena pošto ga nije bilo poslednjih meseci nije bilo na treninzima i tokom mečeva.

Dao sam ocu odmor. Nije ga imao otkako sam bio dvanaestogodišnjak. Za njega će biti veoma zdravo da se malo udalji od terena i osveži. Naravno, i dalje ga volim i želim da bude deo putovanja koje smo zajedno počeli – rekao je Cicipas.
Tokom takmičenja na Vimldonu svi su videli da Badosa, Cicipasova devojka, i njegov otac nisu u najboljim odnosima. Nekoliko nedelja kasnije tata je otišao na odmor.

Nadam se da ću sada imati više smirenosti tokom mečeva. Roditelji ponekad postanu previše emotivni i ja to potpuno razumem. Moj otac će i dalje ostati uz mene i nastaviće da prati sve što se dešava– rekao je Cicipas.

Cicipas i njegov otac su se često znali posvađati tokom turnira. Svi ljubitelji tenis sećaju se da je pogodio oca reketom, da ga je gađao loptom. Ni majka nije bolje prošla. Stefanos ju je jednom prilikom isterao iz boksa.

Na pitanje novinara zašto je baš izabrao Filipusisa Stefanos je odgovorio.
Mark je neverovatno ljudsko biće. Mnogo mi je pomogao u prošlosti i uvek je bio tu za mene. Čak i kada ga ljudi nisu videli sa mnom, on je bio tu, iza zatvorenih vrata.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije