Crno-beli objavili snimak : „Gol je bio rukom!“ Oglasila se i Crvena zvezda: „Bio je čist penal“!

24 sata posle „večitog derbija“, FK Partizan se oglasio: „Gol je bio rukom!“. Crno-beli su objavili snimak gola napadača Crvene zvezde Šerifa Endiaje i ukazali na to da je pogodio rukom, a ne glavom u 67. minutu, za konačnih 2:2. Pogledajte:

Sudijski ekspert Zdravko Jokić je utvrdio da su crno-beli bili oštećeni u završnici jer je sudija Pavle Ilić bez pravog razloga isključio Ksandera Severinu.

FK Crvena zvezda oglasila se tvrdnjom da je oštećena za jedanaesterac. Na „Marakani“ smatraju da je start kapitena Partizana Svetozara Markovića na defanzivcu Zvezde Naseru Đigi bio prekršaj koji sudija Pavle Ilić nije dosudio.
„Zbog konstantnih pritisaka i spinova u medijima da je jedan tim povlašćen, sudije više ne smeju da dosude čist jedanaesterac za Crvenu zvezdu. Žestok faul nad Đigom dok je lopta još bila u terenu. Kako ovo ni sudija ni var nisu videli ostaće večita enigma“, objavila je Zvezda.

Ekspert za suđenje Zdravko Jokić rekao je da nije bilo penala jer je Marković faulirao Đigu posle izlaska lopte iz igre.
U Zvezdi tvrde da je lopta i dalje bila u igri.