Duško u privatnom avionu sa brinetom. Voli je i beskrajno joj veruje

Duško Tošić, bivši fudbaler i pevačica Jelena Karleuša godinama se razvode. Njiho odnos je tajna celom svetu. Jedan dan su u udličnim odnosima, drugi dan se razvode, treći zovu policiju zbog fizičkog maltretiranja, četvrti dan povlače tužbu za razvod i tako iz dana u dan.

Pevačica Jelena Karleuša je jednom prilikom objavila da od razvoda nema ništa, jer bivši fudbaler, Duško bez nje ne može da živi. Prijavila ga za nasilje u porodici, da bi opet potom govorila sve najbolje na temu svojih osećanja prema njemu. Istakla je da bi za njega život dala.

Prilikom gostovanja Jelene u emisiji kod Snežane Dakić “Male stvari” govorila je i o emotivnoj prevari za koju je optužena. Tom prilikom nije preskočila da spomene da u celoj priči ni njen suprug nije ostao nevin.

Duško se u čitavoj porodičnoj drami drži vrlo dostojanstveno. On se za medije ne izjašnjava. Na društvenim mrežama objavljuje isključivo probrani sadržaj.

Katarina Tošić je sestra Duškova. Katarina je osoba od poverenja bivšeg fudbalera, ona je njegovo rame za plakanje ali i savetodavac. Duško je deo imovine preneo na njeno ime. To nam govori da u sestru ima bezgranično povrenje.

Sestra Duška Tošića danas slavi rođendan. Duško joj je čestitao putem Instagrama.


U produžetku zajedničke fotografije iz privatnog aviona napisao je na engleskom “Srećan rođendan”.