Duško Tošić sagradio porodičnu kuću u rodnom Orlovatu. Nekada živeo u TROŠNOJ KUĆI, a sada majka uživa u BAJCI.

Duško Tošić je bivši fudbaler, a sada fudbalski menadžer. Detinjstvo poznatog fudbalera nije bilo popločano zlatom i posuto ružama. Debelo se namučio za sve što danas ima. Odrastao je u Orlovatu, selu nadomak Zrenjanina gde je i rođen. Njegovi roditelji zbog siromaštva nisu imali mogućnosti da mu obezbede pristojno odrastanje. Poslali su ga u Dom učenika.

Fudbaler nikada nije ni pokušavao da sakrije da je živeo u Domu učenika srednjih škola „Angelina Kojić – Gina“, gde je proveo 3 godine. Teško detinjstvo i trnovit put do uspeha Dušku Tošiću su samo pomogli da danas više ceni i uživa u svemu što ima. Tako danas svoju decu uči pravim vrednostima.

Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu – rekao je za života otac Milorad Tošić. Milorad Tošić je umro 2018. godine.

Kao štićenik doma Duško je počeo da trenira fudbal. Predanim i napornim radom, celodnevnim treninzima na školskom terenu, uspeo je da stigne da postane veliki igrač i reprezentativac svoje zemlje.

U Orlovatu se danas može videti da je Duško svojoj porodici obezbedio baš sve što su želeli. Nisu u selu pravili megalomanske kuće i vile, već lepu kuću normalne veličine, u kojoj će imati sav potrebni komfor za život.

U kući živi Duškova majka Nikoleta. Nikoletu osim sina, često obilazi i ćerka Katarina.