Jelena Karleuša progovorila o razvodu! Duško Tošić je nije zagrlio pet godina.

Jelena Karleuša je i dalje u braku sa Duškom Tošićem. Bivši fudbaler i pop diva su i dalje je u bračnoj zajednici. Imaju dve ćerke Atinu i Niku. U poslednjem intervjuu govorila je o odnosu sa suprugom Duškom Tošićem. Po njenim rečima on je loš već godinama.

Jelena je posle dužeg vremena otvoreno pričala o svom braku. Mnogi su verovali da su razvedeni, ali Jelena kaže da to nije istina.
Ljudi su u šoku kada kažem da smo još uvek u braku. Svi su mislili da smo se razveli, ali eto, nismo. Svi misle da ne živimo zajedno, ali eto, živimo. Situacija je očajna jako dugo, jer nisam neko ko laže. Meni je žao zbog toga, jer smatram da Duško i ja nikada ne smemo da budemo neko ko se gleda preko bilo kakvog nišana – rekla je Karleuša.

Jelena se setila svojih roditelja.
Uvek gledam moja Divna i moj tata… Razveli su se kad sam imala 7-8 godina, a do njene smrti su imali divan odnos. To je ona prava stvar. Duško je tu malo drugačiji, on je jako tvrdoglav i nije znao da se snađe pod velikim pritiskom. Samo da je malo drugačije odigrao medije, mi bismo pobedili.

On je otac moje dece i član moje porodice. Smatram ga za najrođenijeg, zbog koga bih skočila na metak i na desetoricu i život dala.

Jelena je govorila kako je njeni prijatelji nagovaraju da se konačno razvede od Duška. Pošto Duško niša ne preduzima da se stanje u braku popravi razlog je da njeni prijatelji savetuju razvod. Svi joj žele da se ponovo zaljubi i da zaslužuje novu ljubav.
Prošle su godine, mi nismo u tim odnosima već više od pet godina. Sve to sam nadomestila onim što crpim od moje dece, Atine i Nike. Emociju, pažnju, lepe reči i komplimente crpim od mojih fanova. Zato se njima toliko dajem, jer nemam u privatnom životu ljubav. Mogu da budem srećna i sama sa sobom, ne treba mi druga osoba da bih bila srećna. Mene druga osoba ne čini celom, niti su moje potrebe vezane za drugu osobu. Sreću nalazim u raznim situacijama i sitnicama. Moja sreća ne zavisi od toga da li će me neki muškarac voleti ili ne.

Na pitanje da li smatra da se odnos sa Duškom može popraviti, Jelena je odgovorila.
Pet godina, nikada ne može da bude kao pre, nažalost – priznala je Jelena.