Dača Ikodinović ludo je voleo lepu sportistkinju koja nije uspela da pobedi tešku bolest.

Danilo Ikodinović jedan je od naših najuspešnijih vaterpolista. Sa vaterpolo reprezentacijom osvojio je bezbroj trofeja. Dobre rezultate postizao je i van bazena, na ljubavnom terenu. Uvek je bio pravi magnet za pripadnice lepšeg pola.

Dačina prva supruga bila je misteriozna Anja, koja mu je podarila ćerku Andreu. Razveli su se tri godine posle venčanja.

Sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, u drugom braku, dobio je ćerku Hanu. Sada uživa u „trećoj sreći” sa proslavljenom odbojkašicom Majom Ognjenović.

Maja Ognjenović nije prva sportistkinja koju je zgodni vaterpolista voleo… Lepa karatistkinja Snežana Perić, tada prvakinja sveta u ovoj borilačkoj veštini, svojevremeno je osvojila srce Dače Ikodinovića.
Ne želim da krijem svoju vezu sa Danilom. Srećna sam što pored sebe imam takvog čoveka, sportistu koji me podržava i voli. S te strane sam zaista zadovoljna i ispunjena – pričala je Snežana za Gloriju.

Dača je u to vreme igrao u Đenovi, u Pro Reku. Snežana Perić je tada izgubila oca. Njena velika pomoć u tim teškim trenucima bio je Dača.

Ljubav Danila Ikodinovića i Snežane Perić ipak nije opstala. On se oženio Natašom, a ona se 2006. godine bez velike pompe udala za golmana Đorđa Pantića, sa kojim je dobila ćerku Manju.

Nažalost ljubavna idila Đorđa i Snežane nije trajala dugo. Snežana Perić Pantić nije uspela da pobedi opaku bolest. Preminula je februara 2022. godine, posle duge i teške borbe protiv raka dojke.