Kristijano Ronaldo dobio poklon vredan 1,3 miliona dolara

Kristijano Ronaldo ima višegodišnji ugovor vredan više stotina miliona dolara. U Saudijskoj Arabiji ga tretiraju kao kralja. Svaki dan skoro dobije i po neki poklon.

Najprestižniji svetski brendovi se utrkuju ko će bolji i skuplji poklon da uruči fudbaleru Al Nasra Kristijanu Ronaldu. Ipak je jedan prešišao mnoge konkurente zbog dara koji ima vrednost od koje se običnim smrtnicima zavrti u glavi.

Ronaldu je sat vredan 1,3 miliona dolara uručio Jakob Arabo, vlasnik brenda luksuznih satova „Jacob & Co„.

Ronaldo se u maju ove godine pohvalio satom ove kompanije vrednim „samo“ 105.000 eura, a sada je dobio poklon koji vredi oko 10 puta više.

Kristijano je bio oduševljen. Osmeh na njegovom licu to jasno pokazuje. Vredi istsći da je ovo samo jedan u nizu skupocenih satova koje portugalska legenda posjeduje, a da verovatno ni sam ne zna koliko ih ima u svojoj kolekciji.

Ovaj brend je otvorio svoju radnju u Rijadu. Ronaldo je izabran kao zaštitno lice koje će reklamirati poznatu kompaniju u Saudijskoj Arabiji.
Jakov Arabov je tajkun koji je rođen u Uzbekistanu. Sa 14 godina je pobegao u Ameriku i sa roditeljima postao stanovnik Njujorka.

Kompaniju „Jacob & Co“ osnovao je 1986. godine. Njegovi satovi i nakit su postali među najluksuznijim na svetu. Njegove proizvode nose planetarno popularne zvezde poput Viktorije Bekam, Leonardo Dikapria, Salme Hajek i mnogo drugih.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije