Dečko joj se ubio, ona u zagrljaju oženjenog muškarca!

Pre dva meseca sve je šokirala informacija da je bivši hokejaš Konstantin Koltsov pronađen mrtav u Majamiju. Svi svetski mediji su pisali kako je u pitanju samoubistvo. Spekulisalo se da je došao u Majami da se pomiri sa bivšom devojkom. Njegova bivša devojka je Arina Sabalenka jedna od najboljih teniserki sveta. Tom prilikom Arina je saopštila da oni već neko vreme nisu bili zajedno.

Nakon što se pojavila teorija da Beloruskinja ima novog dečka čitav svet je brujao da su upravo ljubavni problemi bili razlog samoubistva. Sada dva meseca kasnije potvrđeno je da Arina ima novog dečka.

Novi dečko Arine Sabalenko je njen poslovni partner Jorgos Frangulis. Jorgos je brazilski biznismen. Frangulis je direktor jedne kompanije koja proizvodi zdravu hranu. Ima više od 600 prodavnica širom sveta. Njegovi proizvodi su popularni u Brazilu, SAD, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Saudijskoj Arabiji. Jorgos je uložio ogroman novac zaširenje posla u SAD.

Sponzoriše moto trke jer je zaljubljen u taj sport, a odlučio je da jedan od njegovih sponzora bude i Arina Sabalenko.

Frangulis je oženjen. Svetski mediji pišu da je njgova supruga čim je saznala za vezu Jorgosa i Arine podnela zahtev za razvod. Zanimljivo je da je i bivši dečko Arine, Konstantin Koltsov bio oženjen kad se počeo zabavljati sa Arinom. Koltsov je imao troje dece.

Arina i Jorgos nisu zvanično potvrdila da su u vezi, ali fotografije i video klipovi govore nekada više od reči…

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije