Jelena Janković živi u 1500 kvadrata u Americi

Jelena Janković je bivša srpska teniserka i nekadašnji broj 1 na VTA listi. Rođena je u Beogradu 1985.godine. Jelena nikad nije osvojila nijedan Grend slem turnir u singlu. Igrala je finale Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Država.
Jelena je igrala šest puta polufinale Grend slem turnira. Osvojila je Vimbldon u mešovitim parovima a više od četri godine je bila u prvih 10 na WTA listi.
2017. godine dodeljen joj je Orden Karađorđeve zvezde.

Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi – rekla je Jelena jednom prilikom.

Nakon „Adrija tura“, koji je svojevremeno u Beogradu organizovao Novak Đoković, Jelena Janković je bila pozitivna na korona virus. Potražila je lekarsku pomoć. Upoznala je doktora Baraća. Proradili su leptirići. Posle izlečenja od korona virusa nastavili su da se viđaju.

Ljubav su krunisali brakom. Jelena Janković i doktor Branko Barać su u braku dobili ćerku Unu.

Jelena je još dok je aktivno igrala tenis kupila vilu u mestu Rančo Santa Fe u blizini San Dijega. Jelena je posle udaje nameravala da proda tu vilu. Predomislila se i umesto da proda tu vilu ona je tu sagradila svoju porodičnu oazu. Bivša teniserka se s mužem Brankom Baraćem i ćerkom preselila u Ameriku. Žive u porodičnoj vili koja vredi oko 13 i po miliona dolara.

Vila se prostire na 1.500 kvadrata. Ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca. Jelena fotke iz svog doma neretko objavljuje na društvenim mrežama. Nedavno je isplivao i snimak ture. Ispred same kuće parkirani su skupoceni automobili.

Jelena uživa u penziji. Maksimalno je posvećena podizanju deteta i privatnom biznisu. Jelena u svemu ima pomoć i podršku supruga. Doktor Barać živi na relaciji Amerika-Srbija zbog svojih poslovnih obaveza.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije