Majka joj je advokat, otac ekonomista, a brat oženjen jednom od najlepših Srpkinja. Ko je ona?

Fotografije iz mladosti i školskih dana često bude nostalgiju. Na svojim instagram profilima poznate ličnosti često objavljuju fotografije iz mladosti. Te ih fotografije podsećaju na doba kada su imali samo velike snove i nade da će postati ono što su danas. Velike želje ostvarujuse onda kada se u njih uloži puno truda i rada, ali i kada postoji prava podrška.

Za svoju ćerku Anu, Dragana i Miroslav Ivanović, su uvek bili tu. Bili su joj ogroman vetar u leđa. Ana Ivanović to nikad nije zaboravila i to svakom prilikom ističe.

Otac Ane Ivanović je u ranoj mladosti prepoznao njen potencijal za tenis. Za rođendan joj je kupio reket. Ana taj poklon pamti kao jedan od najlepših poklona koje je ikada dobila. Majka Dragana, advokat po stuci, pratila je Anu na skoro svim turnirima. Uz Anu je uvek bio i brat Miloš, koji je danas u braku sa ćerkom fudbalske legende Draganom Džajić.

Ana se udala za slavnog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. Rodila je Bastijanu tri sina. Ana i Bastijan i njihova tri sina žive u luksuznom penthausu za koji plaćaju 30.000 evra mesečno.

Koliko Ana zna da ceni ono što je porodica uradila za nju govori svadbeni poklon bratu.
Ana Ivanović je baš odrešila kesu za svadbu svoga brata! Bivša teniserka je snajki Dragani Džajić i bratu Milošu Ivanoviću poklonila kuću na Majorki od dva miliona evra.

Ana je bila prva na WTA listi. Osvojila je Rolan Garos. Ana Ivanović s ponosom može da kaže da je postigla sve o čemu je maštala kao devojčica.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije