Čuveni guru posetio srpskog asa u Melburnu

Dan posle plasmana u svoje 11. polufinale Australijan opena srpski teniser Novak Đoković imao je priliku i da upozna čuvenog gurua iz Indije – Sadgurua.

Planetarno popularni guru, Sadguru, poželeo je da dođe u Melburn i na delu vidi najboljeg tenisera svih vremena.

Popularnog gurua na društvenim mrežama prati više od 11 miliona ljudi. Guru je opčinjen likom i delom Novaka Đokovića i nije se libio da to javno kaže.
„Prelepo druženje sa Novakom Đokovićem. Ostati više od dve decenije na vrhuncu svojih mogućnosti u neverovatno konkurentnom teniskom krugu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge koji to mogu da prate. Sve najbolje u predstojećim mečevima“ – poručio je Sedguru.

Guru je Novaku darovao i njegovu knjigu „Karma“.

Posle susreta sa gurom oglasio se i Novak. Novak se oglasio na svom Instagramu i zahvalio se indijskom guruu, što je bio na njegovom meču.
„Hvala ti Sadguru za posetu i što si gledao moj meč“ – poručio je srpski as.

Sadguru je rođen 1957. godine u Indiji i sada vodi svoju Iša Fondaciju sa sedištem u Koimbatoreu. Ovu fondaciju je osnovao 1992. godine i ona se bavi vođenjem spiritualnog, obrazovnog i joga centra. Autor je mnogih knjiga, a na slici se moglo videti da je jednu od njih poklonio svom očigledno omiljenom teniseru.

Osim jogom i spiritualnim praksama Sadguru se bavi borbom za očuvanje životne sredine. Najmlađe je od petoro dece iz srednjeklasne indijske porodice.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije

Povezani postovi