Večiti neženja je sada u srećnom braku

Vladimir Mandić je bio odličan rukometaš. Rođen je u Sarajevu 10. februara 1980. Bio je bombarder sa levog beka, as Partizana.

Mimo terena je stekao reputaciju plejboja, zavodnika, osvajača lepotica sa estradne scene i manekenske piste.
Kada je Jasmina Trnavac 2014.godine iz rodnog Sevojna došla u Beograd da studira srela je Vladimira Mandića. Došla je u njegovu zgradu da iznajmi stan. Tad su se sreli i od tada su zajedno. Rodila se ljubav i ubrzo su krenuli i da žive zajedno. 2016. godine su dobili sina Petra, godinu dana kasnije ćerku Mateu, dok je sin Sava na svet došao 2018. godine.

2020.godine u manastiru Hercegovačka Gračanica u Trebinju izgovorili su sudbonosno „da“. Među zvanicama na venčanju su bili njihovo troje dece i Vladina ćerka Šaša, koju ima iz prvog braka sa Jelenom Višekrunom. Jasmina je na venčanju blistala u beloj haljini, dok je Vlada nosio belu košulju i pantalone.

Brak je za nas samo formalnost. Najvažnije je da su nam deca dobro i da uživamu u porodičnom skladu – rekao je Mandić za magazin „Hello“.
Jasmina i ja smo već šest godina zajedno. Dobro se slažemo, poštujemo i volimo, i to je jedino bitno. Nama papir ništa ne znači – dodao je on.

Jasmina je mlađa od rukometaša 15 godina, ali to nije stalo na put njihovoj vezi koja i dalje traje.

Pre Jasmine, Vlada se zabavljao sa Kristinom Bekvalac, a njihova veza bila je burna budući da su više puta raskidali i mirili se.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije