Svet je čekao 10 godina ovaj trenutak. Mihael Šumaher bi mogao da se pojavi na svadbi svoje kćerke.

Pre više od deset godina Mihael Šumaher je doživeo jezivu nesreću na skijanju u francuskim Alpima. Od tada ga niko nije video u javnosti. Iz Nemačke stižu neverovatne informacije da bi Šumaher mogao da se pojavi na venčanju svoje kćerke ovog leta!

Đina-Marija Šumaher se udaje za svog izabranika Jana Betkea. Veliko slavlje će biti na Majorci. Porodica Šumaher ima vilu na Majorci. U Nemačkoj pričaju da je porodica preselila iz vile u Švajcarskoj na ovo špansko ostrvo gde Mihael ima sve uslove za oporavak.

I italijanski „Korijere delo Sport“ dodaje da je Mihael Šumaher u pomenutoj vili na Majorci. I Italijani veruju da bi se Šumaher mogao pojaviti na ceremoniji jer praktično neće biti potrebno nigde da ga sele. Po italijanima biće to ceremonija uz nikad veće obezbeđenje kako bi sve proteklo u najboljem redu i da bi slavni vozač Formule 1 bio zaštićen.

Korina Šumaher je ovo imanje kupila 2018. godine od predsednika Real Madrida Florentina Pereza. Sve je preuređeno tako da Mihael ima i praktično „privatnu klinku“, gde je uz njega stalno medicinsko osoblje kako bi pratilo njegovo zdravstveno stanje.

Da li će Mihael zaista prisustvovati svadbi neće se verovatno znati do samog čina venčanja.

Ćerka Mihaela Šumahera, Đina-Marija Šumaher je rođena 1997. godine i amaterski se bavi jahanjem konja.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije