Čuveni fudbaler menjao dres sa Brenom pred kamerama (Video)

Milko Đurovski je bivši jugoslovenski i makedonski fudbaler. Igrao je na napadačkim pozicijama u nekoliko različitih fudbalskih klubova, od kojih su najpoznatiji Crvena zvezda, Partizan i Groningen.

Za fudbalsku reprezentaciju Jugoslavije je odigrao šest utakmica i dao je dva gola. Za fudbalsku reprezentaciju Makedonije je odigrao tri utakmice.

Milko Đurovski je bio jedan od prvih fudbalera koji je prešao iz Crvene zvezde u Partizan. Milko Đurovski je prvi ali i jedini fudbaler koji je razmenio dres sa Lepom Brenom.

Na snimanju videa za pesmu „Nama je najbolje“ nastala je neverovatna fotografija. U videu je Milko imao dres Partizana, a Lepa Brena je bila u dresu Crvene zvezde.

Na fotografiji je Lepa Brena uhvaćena kako pred Milkom skida crveno-beli dres. Kasnije je slika završila na zvaničnom nalogu pevačice na društvenoj mreži Instagram. Brena je kao opis napisala „Razmena dresova“.

O Milkovom pogledu se i dan danas priča. Pogledajte uostalom i zašto:

Milko Đurovski je sa Crvenom zvezdom osvojio dve titule šampiona i dva Kupa Jugoslavije za šest sezona, a u letnjem prelaznom roku 1986. godine, prešao je u Partizan sa kojim je za četiri godine osvojio po jednu titulu, Kup i Superkup Jugoslavije.

Milko je dok je igrao u Partizanu snimio i ploču. Naslovna pesma je bila „Nama je najbolje“.