Čuveni sportista progurao Brenu! Video je kako je Brena „zajahala“ Popovića!

Vladimir Cvetković je bivši jugoslovenski košarkaš i sportski funkcioner. Rođen je u Loznici 24. maja 1941. godine.
Vladimir Cvetković je jedan od najboljih košarkaša u istoriji Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije. Kao generalni sekretar FK Crvena zvezda zajedno sa Draganom Džajićem bio je najzaslužniji za okupljanje ekipe koja je postala šampion Evrope i sveta. U dresu reprezentacije Jugoslavije je odigrao 149 utakmica i postigao 1276 poena.

 

U životnoj ispovesti za Kurir legendarni Vladimir Cvetković otkrio je jednu do sada nepoznatu priču.

Vladimir Cvetković je ispričao kako je jednom prilikom kao direktor Tašmajdana bio u jednom restoranu u kojem je pevala Lepa Brena i Slatki Greh.
E, dok sam bio direktor Tašmajdana, pozvan sam jedno veče u restoran „Zvezda“ na bazenu. Pevala je jedna bucmasta devojka sa orkestrom, koji je pravio odličnu atmosferu. Dopalo mi i posebno pamtim da je pevačica na kraju zajahala harmonikaša. Bili su to, naravno, Lepa Brena i Saša Popović, to jest Slatki greh – počeo je priču Cvetković.

Cvetković je ispričao kao im je pomogao jer su ga zamolili za pomoć.
Prišli su mi, rekli da su zvezdaši i pitali da im pomognem. Pozvao sam mog lozničkog druga iz ulice Milutina Popovića Zahara, koji je za njih uradio „Čačak, Čačak“. Kasnije je došao Minimaks sa „Halo, Pariz, London, Stokholm, šta ima novo? Čačak, Čačak!“ Angažovali su šminkere, nutricioniste i Brena je vrlo brzo doživela ogromnu transformaciju. To, međutim, nije bio moj svet, a mogao sam da im, uz procenat od, recimo, deset odsto, budem menadžer. Nije me zanimalo.