MMA borac gušio zvezdu filmova za odrasle pred kamerama (Video)

MMA borac Dilon Denis i influenser Logan Pol imali su promociju spektakla u kom će udariti jedan na drugog. U Mančesteru se pred kamerama desila nesvakidašnja situacija koja je sve zaprepastila.

Zvezda sajta za odrasle “Onlyfans” i promoterka borbi, Еli Bruk, pojavila se i zatražila od Dilona Denisa da je uguši isto kao što radi rivalima tokom borbi.
On je to prihvatio. Stavio joj je ruku oko vrata i počeo da je stiska sve dok se Еli nije onesvestila.Pritrčali su ljudi koji su bili tu i Eli je brzo došla sebi.
Sve je to prokomentarisala na bizaran način koji je sve zaprepastio:
“Onesvestila sam se? Ovo je bilo kao da sam na drogama!”, rekla je Еli Bruks.

Snimak je brzo postao viralan i obišao je planetu. Jedno je sigurno, Dilon Denis i Еli Bruks napravili su spektakl i uspeli da promovišu narednu borbu na način na koji to niko nije očekivao.

Navikli su navijači da od Dilona vide svakakve ekscentrične, ali uz to i nestvarno jadne pokušaje skretanja pažnje. Dilon je ranije trebalo da se bori sa „jutjuberom“ Ksijem, a sada zvanično ima zakazanu borbu sa Loganom Polom (14. oktobra), pa nastavlja da provocira. Nedavno je objavio golu fotografiju Nine Agdal, verenice Pola. Sada je otišao korak dalje.

MMA borac kog preziru širom sveta, pa čak i otvoreno mrze zbog ovakvih poteza odlučio da im da novi materijal da ga ne vole.
Ni krivi ni dužni su „nastradali“ navijači Arsenala. Navijači Arsenala su morali gledati šta radi sa dresom njihovog voljenog kluba. Jedini razlog je to što Ksi navija za londonskog velikana.

Denis je urinirao po dresu „tobdžija“ samo da bi isprovicirao „jutjubera“.