Ljubavna priča najlepšeg para na svetu puna je obrta

Već 14 godina traje brak jednog od najsrećnijih parova u svetu slavnih. Malo je poznato da je sve počelo na neobičan način.
Brazilska manekenka Žizel Bundšen i igrač NFL-a Tom Brejdi spadaju u retke parove na svetskoj javnoj sceni koji godinama nakon prvog susreta izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Njihov brak nije uvek bio savršen priznao je Brejdi.
Imala je osećaj da nisam više deo naše porodice. Igrao sam celu sezonu, a ona je vodila računa o kući. Kada bi se sezona napokon završila, bacio bih se na sve svoje druge poslovne obaveze i treninge, a ona me je ogorčeno pitala: „Ali kada misliš da nađeš vremena za kuću? Kada misliš da odvedeš decu u školu i provedeš malo vremena sa njima? — rekao je tada Tom.

Shvatio je da je njegova supruga nesrećna pored njega.
— To je bio bitan momenat u našem braku, morao sam da se suočim s problemom. Napisala mi je kako i ona ima svoje snove i ciljeve i da je vreme da i ja počnem da se bavim decom i kućom — priznao je Brejdi. — Morao sam da se promenim jer zbog obaveza u fudbalu nisam mogao da radim sve što sam želeo za svoju porodicu… Ta situacija nije bila dobra. Žizel je bila nesrećna i bili smo na korak od razvoda.

Sportista se potrudio da promeni svoj način života i uspeo je da pronađe pravi balans kako bi svi bili zadovoljni.
Par i dalje važi za jedan od najskladnijih među poznatima, a zajedno imaju dvoje dece ― Vivijen Lejk Brejdi i Bendžamina Brejdija. Malo je poznato, međutim, da je igrač američkog fudbala i otac Džona Edvarda Mojnahana, kojeg je dobio s devojkom s kojom se viđao pre Žizel. Brejdi je bio u vezi s glumicom Bridžet Mojnahan.

Posle raskida sa glumicom, Brejdija su prijatelji upoznali sa manekenkom. Dogodila se ljubav na prvi pogled.
Znala sam odmah, čim sam ga ugledala ― rekla je Žizel jednom prilikom.

Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmešio se i pomislila sam: „To je najlepši, najharizmatičniji osmeh koji sam ikad videla“ ― priznala je i dodala da su razgovarali tri sata i da joj je teško padalo što je trebalo da otputuje u Brazil za božićne praznike.

Mesec dana kasnije pogodila ih je kao munja vest da će Brejdi postati otac ― Bridžet je bila u drugom stanju. Žizel i Tom odlučili su da nastave sa svojom vezom.

U februaru 2009. godine venčali su se samo mesec dana nakon što je Tom zaprosio brazilsku lepoticu, i to tako što joj je rekao da požuri kući jer je njen stan poplavljen, a kad je stigla ugledala je latice ruža , sveće i Brejdija na kolenu. Iste godine dobili su sina, a tri godine kasnije i ćerku.
Brejdi je sa sinom Džonom u odličnim odnosima, a i Džon obožava svog mlađeg brata i sestru. I glumica Bridžet svaki put kad Brejdi postigne neki dobar rezultat u sportu čestita mu.