Uz njega i kad je švorc i kad zaradi 180 miliona za godinu dana.

Svi se pitaju jo je verenica MMA borca Konora Megregora? Ko je žena, Di Devlin, kojoj čuveni sportista ostaje odan i kojoj posvećuje svaki svoj uspeh dok miliioni devojaka uzdišu za njim?
Irski MMA borac i profesionalni bokser Konor Megregor uživa u životu s verenicom Di Devlin, s kojom ima troje dece: Konora Mlađeg, Kroju i Rajana.

Oni uživaju u trenucima koje provode zajedno i ne razmeću se svojim bogatstvom. Samo 2020.godine, Konor je zaradio oko 180 miliona dolara.

Jedno vreme nisu mogli ni da maštaju o životu kakav danas imaju. Konor je oduvek vredno trenirao i sanjao o uspehu, ali je za to vreme radio slabo plaćene poslove i, kako priznaje, jedva spajao kraj s krajem. Za sve to vreme, uz njega je bila Di.

Par se upoznao davne 2008. godine, na jednoj žurki, baš kada je Irac odustao od vodoinstalaterskog zanata i odlučio da se posveti svojoj MMA karijeri. Tada devetnaestogodišnji Konor ugledao je Di, koju je i ranije sretao, ali tada je prvi put popričao s njom.

Pozvao sam je i samo smo počeli da ćaskamo. Delovala je kao dobra devojka, a ja volim dobre devojke ― jednostavno je sportista objasnio zašto mu je Devlinova privukla pažnju.

Di je priznala da ju je Megregor odmah privukao.
Već je počeo da trenira kad smo se upoznali, pa sam se stvarno divila njegovoj posvećenosti ― rekla je ona.

Par je započeo vezu. Nije im uvek bilo lako, ali imje uvek im bilo lepo. Što je najvažnije, uvek su imali odnos pun ljubavi i podrške.

Moja devojka je godinama radila veoma naporno i ostala uz mene kad nisam imao bukvalno ništa ― rekao je jednom prilikom Megregor za irski Mirror. ― To što sad mogu da priuštim da ona ne mora da radi, pružim joj sve što poželi i proputuje svet ispunjava me ponosom.

Pisalo se da je u jednom trenutku sportista čak završio na ulici, bez krova nad glavom, a Di ga je za to vreme izdržavala. Par se nikad nije oglašavao povodom ove viralne priče koja je obišla svet, a u britanskoj štampi se pojavila njegova navodna izjava o tome kako je Di radila da bi on mogao da trenira i bude bezbrižan, ali ni jedno ni drugo nikad nisu potvrdili njenu istinitost. Ono što je sigurno jeste da je ona imala veliku ulogu u njegovom ostvarenju snova.

Kako je Megregor pričao, živeo je 30 kilometara od Dablina s verenicom, a svoj mali iznajmljeni stan plaćali su od nadoknade za nezaposlene. Di je radila i trudila se da se sportista hrani zdravo i u skladu s potrebama koje podrazumeva njegov trening.

Kad sam se vraćao s napornih treninga, uvek mi je govorila: „Konore, u redu je, ti to možeš“ ― ispričao je on.

Nije da nije nikada bilo izazova: nakon rođenja njihovog prvog deteta, Konor je na jednom događaju sedeo i provodio se s pevačicom Ritom Orom, nakon čega se spekulisalo o njihovom odnosu, ali Di i on su nastavili dalje bez komentarisanja ovih tračeva.

 

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije