Bivši igrač Zvezde ponovo ostavio ženu. Smuvao 20 godina mlađu plavušu.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Bugarin Blagoj Georgiev od kako je završio karijeru zna, i te kako, dobro da se zabavi i uživa u životu.
Geogrijev je sada prepoznatljiv po svojoj posvećenosti veri, ali i životu plejboja. Redovno održava formu, ali i uživa sa prijateljima uz piće i tompuse. Prepouznatljiv je i po svojim tetovažama, ali i pobedi u rijalitju u kojem je učestvovao.

Njegova trenutna preokupacija odnosi se na glumu. Dobio je ulogu u predstavi „Spanać sa krompirom“, i kažu odlično se snašao kao glumac.

Georgiev je je za Zvezdu igrao u sezoni 2006/07, na 20 mečeva dao dva gola pre nego što je otišao u Duizburg na pozajmicu. Igrao je potom za Terek, Amkar, Rubin i Orenburg pre nego što je karijeru završio 2017. godine.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Blagoj Georgiev još jednom je pokazao da ima velikih problema da se skrasi. Žene su mu „slaba tačka.“
Georgiev je ostavio svoju poslednju suprugu Polinu posle samo godinu dana braka. Uplovio je u vezu sa učesnicom rijaliti programa „Survior“ Marijom Obreikovom.

Marija ima 21 godinu i 20 godina je mlađa od Georgieva. Georgijev je takođe bio takmičar u „Survioru“. Sumnja se da su se upravo tamo i „skontali.“ Viđeni su zajedno, čak i u drušvu dece bivšeg fudbalera.

Georgiev je prvo bio oženjen Ruskinjom Esmer Omerovom s kojom ima sina. Dvoje dece rodila mu je bivša gimnastičarka Hristina Vitanova s kojom je bio veren.


2018. bio je sa Plejboj zečicom Zlatkom Rajakovom s kojim takođe ima sina, da bi ostavio nju i oženio Polinu prošlog leta.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije