Propali fudbaler oženio 18 godina stariju ženu. Sad živi kao šeik.

Čak ni oni najzagriženiji navijači Reala ne mogu se setiti da je Serđo Karaljo igrao fudbal za ekipu Reala. Za vreme svoje fudbalske karijere nikada nije uspeo da ispuni puni potencijal. Sa 18 godina je potpisao ugovor za kraljevski klub. Igrao je samo za rezervnu ekipu i čekao svoju priliku koja nikada nije dobio.

2018. godine odlazi u SAD. Život mu se iz korena menja. U Los Anđelesu je studirao online marketing. Tu je upoznao svoju sadašnju suprugu Karolin Stenberi. Nije mu smetalo što je 18 godina starija od njega.

Karolin Stenberi je milionerka iz Velike Britanije. 2020. godine objavili su da su u ljubavoj vezi, a godinu dana kasnije Serđo je na Himalajima zaprosio svoju devojku. Venčali su se te iste godine. Svadba je bila očekivano glamurozna. Bivši propali fudbaler preko noći je postao milioner.

Karolin Stenberi potiče iz bogate porodice. Ona je poznata glumica i tv zvezda iz Velike Britanije. Karolin je pritom i Instagram influenserka. Procenjuje se da po jednoj objavi zaradi 5.000 funti!

Karolin Stenberi je bila u braku čak 18 godina s turskim tajkunom Džemom Habibom. Karaljo kaže da ga njena prošlost ne zanima. Kaže da se desila ljubav na prvi pogled koja je i danas prisutna.

Karolin Stenberi je u jednom intervjuu otkrila da joj je svekar govorio da je ona „luda starica“ koja želi njegovog sina za seks.

Otac mi je rekao da će mi dati sav novac sveta ako se rastanemo, a majka je počela da plače kada je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku“-rekao je jednom prilikom Serđo.

Preselili su se u Dubai. Bivši fudbaler sad vodi život šeika. Radi sa nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima dom iz snova i garažu s automobilima vrednu nekoliko miliona evra.

Njegovi fudbalski snovi su samo lepa prošlost.