Dever Aleksandre Prijović smuvao mladu teniserku

Mario Nakić, košarkaš Igokee se dugo vremena oporavljao od teške povrede. Mario ima samo 22 godine i na putu je da se vrati u dobru formu.

Mariu ove sezone baš cvetaju ruže. Igra vrlo dobro na terenu, a sudeći po Instagram nalogu ruže mu cvetaju i van terena. Pohvalio se vezom sa lepom srpskom teniserkom Lenom Karlovčan.

Radi se o 20-godišnjoj igračici, trenutno nerangiranoj na WTA listi. Lena u svojoj karijeri je više igrala u konkurenciji dubla nego u singlu.

Mario Nakić je sin čuvenog košarkaša Partizana Iva Nakića. Žena Ive Nakića je bivša žena Slobodana Bobe Živojinovića. Majka mladog Marija, Zorica iz braka sa Bobom ima sina Filipa Živojinovića.

Filip Živojinović je suprug pevačice Aleksandre Prijović, popularne Prije. Ovo znači da je Mario dever slavne pevačice.

Porodice Nakić i Živojinović imaju posebnu porodičnu i prijateljsku povezanost, a u sportu se posebno istakao Mario Nakić, košarkaš koji je sada član Igokee. On je polubrat Filipa Živojinovića, a sa njim ima posebno bliske odnose i velika su podrška jedan rugom.

Zorica Nakić, nakon rastanka od Bobe Živojinovića udala se za nekadašnjeg košarkaša Iva Nakića. Sa njim je dobila ćerku Ivu i sina Marija, koji je sada košarkaš. Filip je sa sestrom i bratom po majci u izuzetno dobrim odnosima, često se posećuju i druže.

Mi smo ceo život ponosni na tebe, a danas presrećni što si dobio sve što zaslužuješ. Od malog dečaka do juniorskog šampiona Evrope i MVP-ja finala Evrolige. Volimo te i jedva čekamo da se radujemo svim tvojim budućim pobedama. MVP, moj brat – napisao je Filip jednom prilikom uz fotografiju Marija.