Anćeloti poludeo, udario na Modrića i izbacio ga iz tima

Real Madrid poražen je od Atletika sa 3:1 u gradskom derbiju. „Kraljevski klub“ je tako izgubio prvo mesto na tabeli. Prema navodima španskih medija jedan od glavnih krivaca je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Luka je tek drugi put bio starter u postavi Reala. Prema izveštajima španskih medija bio je jedan od najgorih igrača madridskog derbija. Trener Karlo Anćeloti ga je zamenio već na poluvremenu.

Razlog zbog kojeg je zamenjen nije bila samo loša igra. Luka ima kratak fitilj zbog kog je i dobio žuti karton zbog prigovora.
Krenuo sam sa Modrićem jer sam hteo da što više imamo loptu, a i želeo sam da odmorim Čuamenija, koji u poslednje vrijeme igra puno. U dijamantu ili sistemu 4-1-2-1-2 Modrić je bio desetka, veznjak iza napadača, a duet pred golom činili su Belingem i Rodrigo. Šta najviše zameram Modriću? To što je Atletiko bio bolji od nas. Rano su nam dali dva gola, branili su se bolje i brzo vršili tranziciju. Ne želim da upirem prstom u bilo koga, kriviti Modrića za poraz bilo bi previše, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu uveo napadača Hoselua umesto Luke kako bismo bili opasniji napred – rekao je Anćeloti.

Da li je razlog samo slaba igra ili se nešto drugo krije saznaćemo uskoro.
Luka je letos odbio milione iz Saudijske Arabije i produžio ugovor sa Realom. Ovih dana širi se priča da za Luku nisu zainteresovani samo bogataši iz Arabije već i ovi iz Intera iz Majamija.

Španski mediji pišu da je Bekamova želja da dovede Hrvata. Oni smatraju da Luka ne dobija zasluženu minutažu pod palicom Karla Anćelotija i da bi Luka mogao da razmisli o prelasku u Majami.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije