Zvezda neće da igra Večiti derbi ako Jovanović bude sudija! Da li je ovo nekom čudno? (Video)

Još dva dana ostalo je do 171. večitog derbija. Superliga je odredila sudije svih utakmica u Srbiji. Glavni sudija biće Srđan Jovanović, a pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će u VAR sobi biti Aleksandar Živković!

Izbor Jovanovića bio razlog da iz Crvene zvezde najave neočekivan potez, a to je neigranje derbija!

U pripremi derbija na sastanku koji su imale uprave večitih sa sudijama u prostorijama FSS, Zvezdan Terzić, je nazvao Jovanovića partizanovcem.

To je razlog zbog kojeg su iz Zvezde poručili da neće igrati derbi ako se ne promeni sudija.

U ovoj zemlji svi navijaju za Zvezdu ili za Partizan. Pošto je Zvezda (čitaj Terzić) izjavila da su jedino protiv Srđana Jovanovića, da li to znači da su priznali da su sve ostale sudije zvezdaši? Srđan Jovanović je najbolji srpski sudija i jedini koji visoko kotira na UEFA i FIFA listama.

Kažu da je na nekoj utakmici pre više godina pogrešio na štetu Zvezde. To je verovatno i tačno, ali da li treba da sude oni koji nisu videli gol aut Zvezde pre gola ili oni koji nevide da je lopta prešla gol liniju Zvezde iako nije zatresla mrežu. Da li ovo gospodine Terziću znači da je svima koji pogreše na štetu Zvezde sve oprošteno, ali onom ko pogreši na štetu Zvezde nema oprosta?

Nešto se nesećem gospodine Terziću da ste tražili da vam ne sudi više sudija koji je svirao penal za Zvezdu zbog prekršaja na 20 metara od gola kao što je bilo protiv Inđije ili kaznu za sudiju koji vam je svirao penal protiv Čukaričkog, kad se i najvatreniji Delija na sevru pitao šta je ovo, da li je moguće.

Treba li da sudi sudija koji svira slobodne udarce za Zvezdu čim dune vetrić sa Avale ili…. Imao bih mali milion primera da vam navedem ali zašto da gubim svoje dragoceno vreme. Ionako zna se kakva će odluka da bude.

Već sam pisao da je Uprava FSS samo drugostepeni organ Uprave FK Crvena zvezda. To potvrđuju sve odluke koje donose. Čim Zvezda nešto predloži ovi brže bolje to usvajaju. Zato smo i došli u priliku da ubuduće selektor Dragan Stojković Piksi najmanje potencijalnih kandidata za reprezentaciju može viditi na utakmicama Crvene zvezde na utakmicama Lige šampiona.