Ana i Bastijan opčinili Minhen na dodeli Bambi nagrada u Minhenu.

Nagrada Bambi, češće samo Bambi, nemačka je filmska i televizijska nagrada koju svake godine dodjeljuje nemačka tvrtka Hubert Burda Media osobama koji su istaknuli radom u televizijskoj i filmskoj industriji, kulturi, sportu i drugim područjima stvaralaštva te njime ostavili trag i utjecaj u nemačkom društvu. Dodjeljuje se i nemačkim i stranim državljanima.

Najstarija je nagrada takve vrste na području Nemačke te se neprekinuto dodeljuje svake godine od 1948. Nazvana je prema poznatom dečjem romanu Bambi austrijskog književnika Felixa Saltena te je i nagradni pokal oblikovan u obliku laneta. Pokal se isprva radio od porculana, a od 1958. izrađuje se od zlata.

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger prisustvovali su dodeli Bambi nagrada u Minhenu.

Ova manifestacija okupi veliki broj poznatih ličnosti, tako je bilo i ove godine, kako bi neke od njih dobili priznanja iz oblasti medija, umetnosti, kulture, sporta.

Na ovom prestižnom događaju pojavili su se i Bastijan i Ana i malo je reći – sve su ostavili bez daha. Njima nije ovo prvi put da se pojavljuju na ovom događaju, ali se čini da im je ovo jedno od najboljih zajedničkih modnih izdanja do sada.

Ana je odabrala prelepu belu maksi-haljinu s bretelama koje padaju na ramena i nežno otkrivaju vrat, a duboki izrez sa prednje stane bacio je akcenat na grudi. Nakit je bio nežan, diskretan, a istovremeno je dao dozu sofisticiranosti i prefinjenosti čitavom stajlingu. Uz crne cipele na visoku štiklu u plavoj boji, Ana je uspela da postigne izgled na kojem bi joj pozavidele i holivudske trendseterke.

Umereno, privlačno, ali sofisticirano izdanje Ane Ivanović, savršeno je svojim stajlingom ispratio njen suprug Bastijan Švajnštajger koji je pored nje blistao u crnom odelu, koje je iskombinovao sa belom košuljom.

Prvo se par fotografisao zajedno. Dok se Ana sama fotografisala Bastijan se pomerio sa strane i zadivljeno posmatrao kako njegova supruga uživa u pažnji fotografa, koju je ovog puta i definitvno zaslužila.