Ana Ivanović na dodeli Oskara. Ceo svet gledao u prelepu Srpkinju.

Malo ko je očekivao da će se popularni sportski par, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, naći na ceremoniji dodele Oskara. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su se za početak susreli sa Nikolom Đuričkom i njegovom suprugom Ljiljanom.

Ana Ivanović za tu priliku je ponela toaletu koja odiše čistom elegancijom. Bivša broj jedan u tenisu je crvenim tepihom prošetala u žutoj toaleti. Društvo joj je pravio suprug, bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Bilo je to iznenađenje za sve u Holivudu! Par se na dodeli Oskara pojavio iz poslovnih razloga izjavio je Bastijan Švajnštajger za medije.
„Moja supruga je danas ovde. Ona mora da radi, da tako kažem, a ja sam samo pratnja koja se sasvim dobro uklopila“, piše Indonewyork.com.

Ana Ivanovićev je ambasadorka luksuzne kuće satova koja je bila jedna od gostiju 96. dodele prestižnih nagrada. Zato nije iznenađujuće što se naša proslavljena teniserka pojavila u ovakvom izdanju.

Ana je blistala u svoj svojoj prirodnoj lepoti. Sigurni smo da će se i o glamuroznoj žutoj haljini još dugo pričati.

I njen suprug, Bastijan Švajnštajger, bio je elegantan, u klasičnom crnom odelu sa leptir mašnom.

Ana i Bastijan su bili kao i uvek stilski usklađeni. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger na dodeli Oskara su se našli među specijalnim gostima jer je Ana ambasadorka luksuzne kuće satova.

Anina halijna je naglašavala njeno izvajano telo, a boja je odavala utisak luksuza jer nije bila to obična „banana boja“.

Za Anom su se mnogi okretali, a Ana je odlučila da nosi samo minđuše i sat od nakita uz svedenu crnu torbicu.

Videlo se da Ana uživa u pojavljivanju, pa joj nije bio problem da neko vreme pozira sa suprugom, a onda i sama.