Novak Đoković i Jelena Đoković na dodeli nagrada „Laureus“. Svi pogledi bili su uprti u Jelenu.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, na svečanoj ceremoniji dodele nagrada „Laureus“ bio je u pratnji supruge Jelene Đoković.

Supruga Jelena Đoković mu je uvek najveća podrška. Na svečanoj ceremoniji dodele nagrada „Laureus“Jelena je ponovo zablistala. Odmah po dolasku je još jednom pokazao da je pravi šoumen. Srpskog asa, čim je izašao iz automobila, okružili su brojni navijači. Nasmejani Nole im je prišao, podelio autograme i slikao se s njima, a onda i napravio zajednički selfi.

Jelena i Nole su uskladili stajlinge. Oboje su se opredelili za elegantne, crne kombinacije. Novak je nosio odelo luksuznog italijanskog brenda Brunello Cucinelli. Jelena je odabrala kreaciju domaće dizajnerke Dragane Ognjenović.

Jelena se odlučila za klasiku. Haljina je bila pun pogodak. Crna haljina golih ramena i ravnog izreza u predelu grudi učinila je da akcenat bude na gornjem delu tela.

Duga do poda haljina, u struku sečena i nabrana tako da pada u karnerima učinila je da se dobije na eleganciji, taman toliko koliko to zahteva prilika poput ove. Visoke štikle su izdužile njenu liniju i dale dozu šarma.

Okruglu ogrlica oko vrata i viseće minđuđe su učinile da izgleda zaista prelepo. Kosu je podigla u elegantnu punđu iz koje je padalo nekoliko uvijenih pramenova preko lica.

Jelena je celo veče bila vidno raspoložena. Cena haljine koju je Jelena sa stilom iznela, iznosi 59.000 dinara.

Novak je oduševio pripadnice lepšeg pola savršenim crnim odelom ispod kojeg je poneo klasičnu, belu košulju i leptir mašnu.