Ana i Bastijan od leta ulaze u veliki posao. Ulažu u biznis u Srbiji.

Ana Ivanović, nekada najbolja teniserka sveta i njen suprug Bastijan Švajnštajger su odlučili da se oprobaju u poljoprivredi. Slavni par želi da uloži novac u biznis koji je već pokrenuo Anin otac Miroslav.

Iako se više ne bave sportom njihovi privatni biznisi cvetaju. I Ana i Bastijan su veoma vredni i sposobni te im obaveze i posao ni malo ne padaju teško. Sad su se odlučili da odu korak dalje i uplove u novi biznis.

Ana i Bastijan se pridružuju poslu uzgoja jabuka kojim se godinama bavi Anin otac Miroslav. Miroslav je pre osam godina kupio 100 ari placa u Krčedinu. Sada u biznis ulaze Ana i Bastijan. Oni imaju u planu da ga razviju i prošire.

Miroslav se pred 8 godina nije dvoumio kad je odlučio da se bavi proizvodnjom jabuka. Na zemlji koju je kupio od meštana nikao je savremeni voćnjak. Zasadio je sorte zlatni i crveni delišes, greni smit, gama, fudži i jonaprins. Miroslav je podigao moderan voćnjak, i to s kompletnom mrežom i modernim sistemom. Pošto Ana i te kako vodi računa o ishrani, Ana i Bastijan planiraju da otvare fabriku za preradu jabuka. Planiraju da svoje proizvode izvoze u Evropu.

Planiraju da proizvode sokove od tri vrste jabuka. Planiraju da proizvode i sok od voća koji će ići u kombinaciji sa jabukom. Planiraju i proizvodnju sušenih jabuka, džemove raznih aroma i ostale đakonije. Voće mora biti poreklom iz Srbije. Voće nesme biti prskano, nego sveže, čisto i zdravo. Zaposliće stručnjake koji će voditi računa o tome.

Ana i Bastijan će investirati novac za kupovinu neophodnih mašina, koje će olakšati rad poljoprivrednicima i zaposlenima.

Glavni za brigu o voćnjaku biće Anin brat Miloš, koji i sada pomaže Miroslavu.