Alkaraz se zaljubio do ušiju! Ko je francurska teniserka koja je osvojila srce trenutno prvog reketa sveta?

Španac Karlos Alkaraz trenutno je prvi reket sveta. Već sa 20 godina postao je ozbiljno ime u svetu tenisa. Španski mediji uveliko pišu da je atraktivna Lola Marandel zavela Karlitosa.

Uz popularnost idu i žene. Za jednom je Karlitos odlepio! To je atraktivna Lola Marandel, francuska teniserka koja ima 21 godinu. Pomenuti par se upoznao preko Instagrama. Alkaraz se toliko zaljubio u mladu teniserku koja je trenutno 806. na planeti, da je posle osvajanja Vimbldona umesto na odmor otišao u Nicu kako bi je video!

Španski mediji pišu da je Karlos Alkaraz ubo džekpot. Lola Marandel je jedna od najlepših i najatraktivnijih žena u svetu tenisa po španskim medijima. Lola je godinu dana starija od Karlitosa. Na Instagramu je prati čak 109 hiljada ljudi.

Pisalo se posle Vimbldona da je Karlosovo srce osvojila lepotica iz njegovog rodnog mesta, Marija Gonzales Himenez, teniserka i igračica. Ona se deklariše i kao Alkarazova „najveća navijačica“. Činilo se da je kraj lepe Marije bio srećan. Sa novom slavom stvari su se očigledno promenile.