Osvojila je njegovo srce još u srednjoj školi, a imaju troje dece

Fudbaler Ivan Perišić i njegova supruga Josipa Perišić upoznali su se još u školskim klupama, a početkom proše godine dobili su treće dete.
Ivan Perišić, 33-godišnji fudbaler u braku je s 33-godišnjom Josipom. Ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su sedeli u istoj klupi.

Sudbonosno ‘DA’ su izrekli 2020. godine i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka.

Na venčanju su samo članovi njihove bliže porodice. Na crkvenom venčanju Josipa je koristila istu haljinu koju je nosila i osam godina ranije na civilnom venčanju.

Ivan ne skriva koliko je vezan za svoju porodicu. U tome je sigurno veliku ulogu odigrala i njegova teška životna priča koja je tada perspektivnog Hajdukovca prisilila na brzo odrastanje te učvrstila veze s majkom i sestrom.

Sa samo 17 godina Perišić se morao preseliti u Francusku kako bi spasio celu porodicu. Njegov je otac zapao u dugove, a kako bi preživeli, mladi je fudbaler potpisao za francuskog drugoligaša, Sošo.

Ivan i Josipa ponosni su roditelji troje dece i to dva sina i ćerkice. Sinovi se zovu Leonardo i Luka, a ćerkica Manuela.

Jedan trenutak nakon završetka meča Hrvatske sa Brazilom svima je pao u oči. To je bio trenutak kada je Ivanov sin Leo Perišić prišao uplakanom Neimaru i zagrlio ga.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije