Aleksa Avramović obradovao dva dečaka, a Ostoja Mijailović jednu devojku. Partizanovci dobili poklone za pamćenje! (VIDEO)

Interesovanje za mečeve crno-belih je veliko. I ove godine navijači Partizana su oborili rekord, a sezona još nije ni počela. Košarkaši Partizana će prvu ovosezonsku utakmicu odigrati u ponedeljak u okviru AdmiralBet ABA lige, protiv Mornara. Zatim slede i obaveze u Evroligi.

Svi oni koji su se ovih dana vozili kroz Novi Beograd mogli su primetiti dva dečaka kako peru šoferšajbne. Da li su uspeli sakupiti dovoljno novca nije poznato ali karte nisu uspeli da kupe. Neko u KK Partizan je to primetio.

Aleksa Avramović, jedan od najboljih košarkaša Mundobasketa, kupio je dve sezonske karte i uručio ih dečacima.

Partizan je porodica – stoji na Tviter nalogu crno-belih, uz snimak kako Aleksa Avramović dečacima predaje vredne poklone.
Aleksa je poručio dečacima-Vidimo se u Areni na utakmicama.

Jedna navijačica Partizana nije uspela da dođe do sezonske karte koje su planule u rekordnom roku, a onda je samo jednim tvitom ipak uspela da je dobije i to potpuno besplatno.
Lepa navijačica diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka i potom se našalila sa predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem, koji je veoma aktivan na Tviteru.
Možda sam izduvala za sezonsku, ali ljudi ja sam danas diplomirala! Čika, Ostoja je l’ može jedna sezonska preko veze da se kupi? – napisala je ona.

Neočekivano brzo stigao je odgovor predsednika kluba iz Humske.
Čestitam Đina i želim ti puno sreće! Sezonska karta će te čekati u Kući Partizana sledeće nedelje – napisao je Mijailović.

Mijailović je obećanje ispunio i Đina je na Tviteru objavila fotografiju sa Ostojom i sezonskom.
Danas sam preuzela svoju sezonsku! Vidimo se u Areni!“, napisala je simpatična navijačica.

Više puta tokom prošle sezone „grobari“ su marketing tim Evrolige ostavljali bez daha. Na konferenciji za medije posle održane Skupštine kluba i Upravnog odbora prvi čovek kluba iz Humske Ostoja Mijailović otkrio je da su crno-beli ove godine prodali rekordan broj sezonskih karata, a imuni na tu cifru nisu ostali ni u Barseloni.
Na post crno-belih u kojem navijače obaveštavaju da su prodali 16.124 godišnje karte, marketing je odgovorio u čudu.

Koliko sezonskih ulaznica??!!