Aleksa Avramović slomio šaku

Problemima nikad kraja. Posle kazni od Evrolige i povrede Dante Egzuma plejmejker Partizana Aleksa Avramović polomio je šaku. Ova povreda znači da je sezona za srpskog reprezentativca završena.


Pojavio se novi problem za Željka Obradovića. Aleksa Avramović je povredu doživeo pošto je nezgodno pao posle jednog duela sa Edijem Tavaresom. Povreda praktično znači da je sezona za srpskog reprezentativca završena.
Avramović je već imao problema ove sezone sa desnom rukom, zato nije igrao ni za reprezentaciju Srbije, a u tabor Partizana vratio se tek u decembru. Napominjem da su crno-beli već osakaćeni neigranjem Kevina Pantera u četvrtom meču plej-of serije.

– Sigurno da u četvratak moramo da igramo pametnije. Aleksa je povredio ruku i ići će na operaciju u petak. To je ista stvar koja je bila i prošle godine, ali očekujem da će biti manja pauza. Imamo ogromnu šansu da se plasiramo na fajnal-for. Tamo su ranije bili Džejms Naneli, Dante Egzum i Kevin Panter i Zek Ledej. Svi imaju ekstra motivaciju.-izjavio je trener Partizana za medije.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije