Danski fudbaler, Lord Bendtner, ima novu devojku. Glumicu koja je posle 10 godina ostavila devojku.

Niklas „Lord“ Bendtner, legendarni danski fudbaler, je prošle godine zvanično završio karijeru. Bivši fudbaler Arsenala, Volfsburga i Juventusa je posle penzionisanja promenio imidž.

Čuveni Lord je pustio kosu i trenutno više podseća na nekog glumca iz latino serija. Posle penzionisanja često menja devojke, a kako javljaju mediji izgleda da je promenio i švedsku manekenku Klaru Valkvist. Bili su godinu dana u vezi.

Pre tri godine je izdao autobiografiju koja je privukla dosta pažnje. Najveću pažnju u knjizi je privukao onaj deo o ženama.
Lord Bendtner je izjavio da igrači iz Premijer lige često koriste usluge prostitutki. Čak i noć pred važne mečeve.
Ako ste skloni neverstvu, mnogo je bolje naručiti prostitutku nego pokupiti neku devojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam dosta situacija gde su devojke jako želele seks, a onda bi vas fotografisale i ucenjivale – rekao je Bendtner.

Zbog autobiografije koju je objavio, nema sumnje da je danski napadač Niklas Bendtner u centru pažnje britanskih medija – pre svega zbog činjenice da je nosio dres Arsenala, Birmingema, Sanderlenda i Notingem Foresta!

Tamošnje medije najviše interesuju pikanterije kontroverznog fudbalera. Lord se poprilično raspisao kada je u pitanju ta tema. Otkrio je da je za sat i po vremena potrošio 400.000 funti na ruletu.

Legendarni danski fudbaler Niklas Lord Bendtner ponovo se našao u centru pažnje svetske javnosti. Razlog je ovoga puta raskid sa dugogodišnjom devojkom i pronalazak nove!

Mediji su javili da je Lord Bendtner u vezi sa glumicom koja je posle 10 godina ostavila devojku. Par je navodno viđen u Rimu kako se drže za ruke.
Lord je bio u vezi sa švedskim modelom Klarom Lineom Valkvist, ali je pomenuti par raskinuo – što je potvrdila upravo 24-godišnja devojka.

Nema zle krvi među nama, samo imamo neke različite životne poglede – rekla je Klara.

U pitanju je Sus Vilkins (34), glumica sa kojom je Bendtner navodno već proveo vikend u Rimu. Kako pišu danski mediji koji navode da je Sus u avgustu okončala 10 godina dugu vezu sa drugom ženom – pevačicom Freju Kirk.

Sus je poznata ljubiteljima „Netfliksa“ s obzirom na to da je glumila u seriji „Loving Adults“ koja govori o ljubavnom trouglu.