Skandal u Holandiji! Policija pendrecima napala delegaciju Legije, priveden bivši fudbaler Zvezde! /VIDEO/

Portal „Pilka nožna“ piše da su fudbaleri i rukovodstvo Legije imali tešku noć u Alkmaru, posle meča u Ligi konferencije.
Incident sa policijom posle utakmice AZ Alkmara i Legije ostaće u analima evropskih takmičenje.


Kako prenose mediji, policajci su pendrecima udarili i predsednika Darijuša Mioduskog. O tome svedoče snimci poljskih novinara koji su bili na licu mesta.

Nekoliko igrača se sukobilo sa čuvarima reda, posle čega su privedeni srpski defanzivac Radovan Pankov i portugalski vezista Žozue. Oni su izvučeni iz autobusa i odvedeni u stanicu, iako nisu učestvovali u incidentu, već su sve vreme bili u autobusu.

Do sukoba je došlo kada je policija odlučila da zatvori kapije stadiona, iako nisu svi članovi delegacije Legije uspeli da ga napuste. Deo fudbalera i članova stručnog štaba je bio u autobusu, dok su ostali čekali da uđu.

Rezultat svega je da su dvojica fudbalera Legije – kapiten Žozue i defanzivac Radovan Pankov – izvučeni iz autobusa bez ikakvog razloga, odvedeni u policijski automobil i odvezeni u stanicu. Policija je dala ultimatum: ili će ova dvojica igrača napustiti autobus ili će svi biti izbačeni iz njega. Trener Legije Kosta Runjajić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za njima u stanicu – prenose poljski mediji.

Fudbaleri Legije i rukovodstvo kluba još nisu napustili Alkmar. Oni čekaju da Pankov i Žozue izađu iz pritvora.
Šanse da se danas nađu u avionu, prema pisanju poljskih medija su minimalne.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije