Vlahovićev sat vredi kao stan u Beogradu!

Dušan Vlahović je često u italijanskim, ali i našim medijima sinonim za stil kada je muška moda u pitanju. Dušan Vlahović je srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa i ima 24 godine. On je poznat po elegantnim i skupocenim kombinacijama i aksesoarima kada je van terena. Ovih dana najveću pažnju privukao je sat na ruci koji košta čitavo bogatstvo.

Dušan je strelac 15 golova u Seriji A ove sezone. On je svoju kolekciju obogatio satom „Rišar Mil“. „Rišar Mil“je model u kombinaciji bele i boje trule višnje, a vredi impresivnih 350.000 evra.

„Ovaj crveno-beli model proizveden u dimenziji od 38.7mm x 47.5mm što ga čini jednim od najnošljivijih RM satova koji su do sada napravljeni. Prikazani model proizveden je u saradnji sa katarskim atletičarem Mutazom Baršamom. Isti model poseduje još jedan balkanski fudbaler, Miralem Pjanić. Bravo za naše fudbalere koji polako, ali sigurno zalaze u svet ultra-luksuznih satova“, navodi se na Instagram profilu „sat_na_ruci“ koji je specijalizovan za satove.

Vlahović ne štedi novac kada su u pitanju satovi koji vrede kao stan od 100 i više kvadrata u elitnim delovima Beograda.
Početkom ove godine, na ruci Vlahovića viđen je još jedan ljubimac od istog proizvođača koji vredi 430.000 evra.
„Vlahović je nedavno bio u centru pažnje zbog „nautilusa 5712-1R“ koji smo smatrali vrhuncem njegove kolekcije, ali nas je demantovao kupovinom novog sata“, piše u opisu objave ove specijalizovane Instagram stranice.

Dušanovu desnu ruku ranije su krasili uglavnom satovi marke „roleks“. Očigledno je pronašao novu omiljenu marku.