Sat je kap koja je prelila čašu! Miloš više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca.

Vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode odjeknula je kao bomba. Mediji u Srbij se utrkuju ko će otkriti više detalja o razlozima pucanja braka vrhunskog košarkaša i popularne glumice.

Kako pišu mediji brak košarkaša i glumice već neko vreme ne funkcioniše kako treba. Iako su Miloš i Jelisaveta su pokušavali da u javnosti održe sliku srećnog braka. Mediji javljaju da Miloš više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge. Mediji pišu da je Miloš rešio da stavi tačku na brak zbog nekontrolisanog trošenja novca Jelisavete.

Kako mediji saznaju kap je prelila čašu kad je Teodosić saznao da je Jelisaveta bez njegovog znanja kupila skupoceni sat od neverovatnih 70.000 evra. Jelisaveta se sa novim satom pohvalila na Instagramu.

Časovnik je brenda „odemar piže rojal ouk“ od roze zlata. Njegova tržišna cena je 70.000 evra. Časovnik poseduje dijamantski bezel. Na bezelu se nalazi 40 brilijanata, ukupne težine 0,71 karat.

Miloš nije imao pojma da Jelisaveta hoće da sebi kupi ovaj sat. Iako i on obožava satove i ima impozantnu kolekciju, kad je video ovaj model na njenoj ruci, samo što nije pao u nesvest. Šokirao se što mu ništa nije rekla o tome, što je to uradila tajno, na svoju ruku – kaže izvor Kurira.

Mediji pišu da je nastala velika svađa. Kažu da je Miloš tražio od Jelisavete da se malo smiri kad je šoping i trošenje novca u pitanju. Iako je obećala nije se smirila. Šoping i trošenje je jače od nje. Miloša je jako nerviralo i to što je stalno išla na putovanja i večere po gradu s prijateljicama. Sem toga po gradu se šuškalo da je postala bliska sa sestrom muškarca s kojim je već neko vreme povezuju u medijima. Naravno šuškanja su došla i do Miloša.

Mediji pišu da su Miloš i Jelisaveta zbog dece ostali u pristojnim odnosima. Već više od tri meseca ne žive zajedno. Miloš je ostao u stanu na Vračaru, dok je Jelisaveta stacionirana na Dorćolu. Jelisaveta često dolazi na Vračar da bi se videla sa decom.