Vladimir Dašić trudnu suprugu varao sa Milenom Ćeranić

Vladimir Dašić je crnogorski košarkaš. Igra na pozicijama krila i krilnog centra. Rođen je 1988.godine u Podgorici.
Dašić je profesionalnu karijeru započeo 2004. godine u podgoričkoj Budućnosti. Ostao je u ekipi Budućnosti do kraja 2008/09. sezone i sa klubom je osvojio tri titule prvaka Crne Gore i četiri crnogorska Kupa.

Posle toga je igrao u još za 14 klubova sa manje ili više uspeha. Sa reprezentacijom Crne Gore je igrao na Evropskim prvenstvima 2011. i 2013. godine. Trenutno igra za ekipu Danilovgrada.

Pevačica Milena Ćeranić iza sebe ima burne ljubavne veze. Na početku karijere započela je vezu sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. Sa Nemanjom je zajedno učestvovala u jednom rijalitiju gde su sebe prikazali u najgorem izdanju.

Posle Nemanje sreću je potražila, kako su mediji brujali, pored crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića.

Košarkaš Vladimir Dašić i pevačica Milena Ćeranić nikada nisu zvanično potvrdili da su zajedno. Oni i njihova tajna veza dugo su punili novinske stupce.

Razlog za veliku zainteresovanost medija za njihovu romansu je činjenica da je bivši dečko Milene Ćeranić, košarkaš Vladimir Dašić, kada su stupili u vezu bio oženjen. Vladimir je trudnu suprugu varao sa pevačicom, pisao je Kurir.

Vezu su započeli sredinom 2011. na Zlatiboru, gde je on bio na pripremama sa reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos trajao je, s prekidima, nekoliko godina. Milena je sve vreme demantovala da ima bilo šta sa oženjenim košarkašem, ali su ih paparaci uhvatili nekoliko puta zajedno. Postoje i fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, pošto je noć proveo kod nje.

Posle nepodnošljivih svađa i ljubomornih scena do definitivnog raskida između njih dvoje došlo je 2018. godine. Vladimir je odlučio da ostane u braku, a Milena je jedno vreme nestala sa scene.

Pojedini mediji takođe su navodili da pesma „Barikada“, koju je objavila neposredno po rastanku s Dašićem, u potpunosti opisuje njihovu situaciju.

Košarkaški reprezentativac Crne Gore Vladimir Dašić dobio je ćerkicu Lauru sa svojom nevenčanom suprugom Marijom. Laura je rođena u februaru 2012.godine.