Varao je ženu sa suprugom svog brata

Rajan Džozef Gigs je bivši velški fudbaler. Gigs je sada trener Velške reprezentacije. Rođen je kao Rajan Džozef Vilson. Prezime Gigs je u stvari devojačko prezime njegove majke koje je usvojio kao svoje u profesionalnoj karijeri.

Za Mančester junajted je odigrao 963 utakmice i postigao 168 golova (od toga je 672 utakmice odigrao u prvenstvu na kojima je postigao 114 golova). Rajan Gigs je fudbaler sa najvećim brojem utakmica odigranih za Mančester junajted, u svim takmičenjima. Za reprezentaciju Velsa odigrao je 64 utakmice i postigao 12 golova.

Za ovo slavno ime fudbala, osim sportskih pobeda, vezuju se i razni ljubavni skandali i afere…

Legenda Mančester junajteda i Velsa Rajan Gigs ne planira da se smiri! Osim po sportskim uspesima, on je i te kako poznat po svojim turbulentnin aferama.

Poslednji skandal u nizu dogodio krajem 2020.godine, kada je uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju devojku Kejt Grevil. Kako su preneli strani mediji, Kejt je pronašla Rajanove poruke sa drugim ženama, pa ga je optužila za preljubu. Potom je on postao nasilan, te je reagovala i policija, navodno. Gigs je demantovao da je napao partnerku.

Ovo nije prvi ljubavni incident za koji se vezuje ime Rajana Gigsa. Svoju suprugu Stejsi, sa kojom je 10 godina bio u braku, varao je čak 8 godina sa suprugom svog brata Rodrija, Natašom!

Nataša je Rajana upoznala 2003. godine u noćnom klubu u Mančesteru. Spavala je sa njim dok je njegova trudna supruga Stejsi bila kod kuće. Nakon dva meseca počela je da se zabavlja sa njegovim bratom Rodrijem, za kog se kasnije udala. Priznala da je pobacila Rajanovo dete tokom osmogodišnje veze.

Svi mi imamo slabosti. Rajanova je bila da, kad ode u izlazak, mora da spava sa devojkama. On je seksualni manijak. Ali ne prezirem ga, žao mi ga je – rekao je Rodri, prenose britanski mediji.

Afera je unela haos u porodici Gigs. Jedni su podržali Rajana, drugi poput njihovog oca Denija Vilsona, legendarnog igrača ragbija Rodrija. On je bio skroz pogođen postupkom sina Rajana i odlučio se na ekstremnu odluku. Odrekao ga se i on za njega više ne postoji.

Znate, on (Rajan) je uvek sebe stavljao na prvo mesto i bilo mu je najvažnije da je centru pažnje. Potpuno je uništio život svog brata! Za mene je on samo bivši fudbaler i ništa više od toga. Svaki put kad se pojavi na televiziji, menjam program. Ne mogu da ga gledam. Trebalo bih da budem najponosniji otac na svetu, a stidim se što mi je sin – pričao je njegov otac pre nekoliko godina.

Čoveka sudite po njegovim delima, a ako je poznato da je on lažov i prevarant, kako mu iko može verovati? – pita se Deni Vilson.

Nestašni Rajan varao je ženu i sa starletom Imogen Tomas, koja je odlučila da izađe u javnost i otkrije sve. Bivši igrač Junajteda nikada se nije izvinio bratu, a za Rodrija više ne postoji.

Rajan je dobar fudbaler, ali je nikakav čovek. Nataša mi je bila ceo život, a njega sam smatrao osobom koja mi je najbliskija u životu – rekao je Rodri.

Nakon nekoliko godina od afere, supruga Stejsi je pokrenula postupak za razvod, a njegove grehe je dobro naplatila. Olakšala ga je za skoro 45 miliona evra.

Osim sa Natašom, istovremeno je imao aferu sa rijaliti zvezdom Imogen Tomas. Sa Kejt Grevil zvanično je priznao vezu osam meseci nakon što je završena njegova brakorazvodna parnica.