Bivši fudbaler je godinama varao suprugu sa manekenkom. Priznao je vanbračno dete ali je ostao u braku.

Aleksandar Kolarov, bivši fudbaler 2015. godine bio je u centru skandala. On je ljubavnici, manekenki Kristini Mijačević napravio dete. Na kraju je ipak odlučio da ostane u braku sa suprugom Vesnom s kojom ima dvoje dece.

Aleksandar Kolarov je od 2007. godine u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima ćerku Unu i sina Nikolu. Brak Aleksandra i Vesne pretrpeo je ozbiljnu krizu. U javnost je isplivala informacija da je fudbaler u vanbračnoj vezi sa manekenkom Kristinom Mijačević. U medijima se pojavila informacija da su Aleksandar i Kristina u vezi više od 15 godina. Zaljubili su se još tokom tinejdžerskih dana, pre njegovog braka sa Vesnom.

U trenutku kad je Aleksandar oženio Vesnu, on i Kristina su prekinuli svoju vezu. Emocije između njih dvoje izgleda da tada nisu nestale. Posle nekog vremena ponovo su nastavili da se viđaju. Kristina je 2015. godina ostala trudna i postavila ultimatum Alekssandru. Ili ona ili supruga.

Aleksandar je izabrao suprugu. Kristina je rodila sina Petra i dala mu svoje prezime. Dva meseca Aleksandar se nije interesovao ni za Kristinu ni za Petra. Ipak posle dva meseca sve se promenilo.

Aleksandar je priznao svog sina, dao mu svoje prezime, Kristini i Petru kupio stan u Novom Beogradu i počeo da plaća alimentaciju. Učinio je sve što je bilo u njegovoj moći kako bi maksimalno ispoštovao majku svog deteta.

Aleksandar Kolarov bivši je srpski fudbaler. Igrao je na poziciji levog beka. Bio je standardni reprezentativac Srbije od 2008. do 2020. i u tom periodu je igrao na dva Svetska prvenstva. Rođen je u Zemunu, 10. novembar 1985. godine.

Kolarov je u karijeri igrao za Čukarički, OFK Beograd, Lacio, Mančester Siti, Romu i Inter. Za reprezentaciju Srbije igrao je 94 utakmice i postigao 11 golova.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije