Slovenački reprezentativac i košarkaš Dalas Maveriksa, Luka Dončić, je na dan 7.7. verio svoju dugogodišnju devojku. Postavio je fotografiju na kojoj kleči ispred izabranice i stavlja joj prsten na ruku. Dončić na svom dresu nosi upravo broj 77, te nema sumnje da je u pitanju posebna simbolika.
Izabranica košarkaša i NBA zvezde Luke Dončić je Anamarija Goltes. Poznaju se od rane mladosti a otkako su započeli romansu, postali su nerazdvojni.

Anamarija je godinu dana starija od Luke. 2013. godine je osvojila titulu „tinejdž mis“ svoje zemlje. Završila je studije ekonomije u Ljubljani, a potom je otpočela karijeru modela. Anamarija se bavila kik boksom i plesom. Takmičila se na nekoliko evropskih i svetskih šampionata u plesu.

Proslavljeni NBA igrač i reprezentativac Slovenije, Luka Dončić, podelio je radosne vesti. Postao je otac. Njegova lepša polovina Ana Marija Goltes je na svet donela preslatku devojčicu.

Luka je objavio fotografiju na društvenim mrežama i otkrio kako se zove beba. Ana Marija i on su devojčici dali ime – Gabrijela. Ovo ime ima snažno značenje, potiče od latinskog jezika i znači „Bog je moja snaga“.

Čestitke samo pljušte sa svih strana sveta. Među prvima im je čestitao poznati NFL kvoterbek Patrik Mahoums, pa košarkaši Trej Jang, Kris Vud, Dino Radončić i mnogi drugi…

Interesantno je da su počeli da se druže kada su imali 12 godina, upoznali su se u Hrvatskoj na primorju gde su njihove porodice letovale.
Anamaria je uticajna Instagram zvezda, pre svega. Zasad ima skoro 200 hiljada fanova zbog čega ima ozbiljne poslovne ponude.

Luka je inače rođen 28. februara 1999. godine.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije