Veliko srce Danila Anđušića i Partizana (Video)

Košarkaši Partizana igrali su meč 14. kola ABA lige protiv ekipe Mornara u Baru. Pred meč priredili su lep poklon jednom od navijača.
Danilo Anđušić je prišao sa dresom u rukama i obradovao momka u invalidskim kolicima. Poklon je specijalnim učinilo to što je bio ispisan potpisima igrača.

Iskusni bek šuter ističe da je klub vraćen na mesto na kojem i zaslužuje da bude.

KK Partizan je u protekloj i aktuelnoj sezoni u Evroligi opet postao brend Evrope zahvaljujući rezultatima u 2024. Crno-beli su došli na korak do fajnal-fora, ove sezone su trenutno na poziciji koja vodi u plej-in, dok je osvojena titula u AdmiralBet ABA ligi posle deset godina.

Danilo Anđušić je jedan od vojnika Željka Obradovića. On možda nije u prvom planu, ali je uvek tu da uskoči kad treba. Sumirao je godinu za nama, uz nadu da će sledeća biti još uspešnija.

Srećni smo jer smo odličnim rezultatima u 2024. vratili Partizan na mesto na kojem zaslužuje da bude. To je bio cilj kada smo se okupili. U Evroligi smo dogurali do skoro samog kraja, malo je falilo. Pokazali smo ko smo i šta smo, opet smo brend Evrope. To ne bi bilo moguće bez naših navijača. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima i u Novoj godini, pa i da budemo bolji – počeo je Anđušić.

Danilo u Partizanu ima ulogu zamenika kapitena, a kada je Kevin Panter bio povređen na njemu je bilo da komanduje.
Prelepo je kada ljudi pokazuju da veruju u tebe. Prilika da povremeno budem kapiten Partizana je najveća čast koju sam doživeo u karijeri. Nešto o čemu sam sanjao kad sam bio mali, mada mi je bilo dovoljno i da samo igram za Partizan. Ta čast će ostati zapisana u istoriji kluba, biće mi drago da pričam o tome svojoj deci kad porastu – dodao je Danilo.