Pred početak Junajted kupa naši teniseri se sjajno zabravljuju u Australiji. Novak Đoković je tokom jedne igre sa Olgom pokazao zavidne vokalne sposobnosti.

Olga je na ušima imala slušalice i morala je sa usana da pročita ono što Novak izgovori. Zadatak je bio da ponovi „zgrada opere“. Olgi nije baš išlo, ponavljala je uporno „Openhajmer“, ili „otvorena kuća“, pa je Novak na kraju morao da zapeva kako bi objasnio reč „opera“, pošto je „ispucao“ sve opcije. Pokazao je deo glasovnih mogućnosti, dok su se Olga i svi oko njega hvatali za stomak od smeha.

Pored Novaka Đokovića i Olge Danilović, Srbiju će u Pertu predstavljati Dejana Radanović, Natalija Stevanović, Hamad Međedović i Nikola Ćaćić.

Tokom konferencije povodom meča Kine sa Srbijom na Junajted kupu prvi teniser planete Novak Đoković oduševio je kineske reprezentativce.
Novak je iskoristio priliku na konferenciji kinseskih tenisera da se dobro zabavi, ali i da nasmeje sve prisutne.

Žižen Ženg i Kinven Ženg su se obraćali novinarima posle pobede njihovog tima nad Češkom,Novak Đoković se pojavio na njihovoj pres konfereciji i na kineskom jeziku je izgovorio: „Hvala, svima„.

Svi su počeli da se smeju. a posebno su u ovoj situaciji uživali teniser i teniserka iz Kine.
Ženg se okrenula prema Novaku koji je napustio salu, a zatim ga je zamolila da joj da autogram.
Moj idol! Molim te nemoj da ideš, nisi mi još dao autogram – poručila je ona.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije