O ovom poljupcu se i danas priča

Za jedan od najskladnijih parova važe Jelena i Novak Đoković. U svojoj ljubavi uživaju i posle više od devet godina braka.

Davne 2006.godine Novak se počeo tek probijati ka svetskom vrhu. U finalnom meču jednog od turira ATP tura savladao je Nikolasa Masua. U Novakovom boksu sa tribina su ga pratili Marijan Vajda i Jelena, njegova tadašnja devojka, a sadašnja supruga.

Tada je Novak Đoković osvojio prvu ATP titulu u karijeri. Novak je mnogo puta isticao da je ta titula jedna od najvećih u njegovoj karijeri.

Posle meča nakon što je kačket i reket bacio u publiku Novak se zatrčao ka svom boksu u zagrljaj svoje devojke. Pao je poljubac između njega i tadašnje devojke, a sadašnje supruge Jelene koji se i danas pamti.

Jelena je tada bila devojčurak. Po njenom osmehu i uzbuđenosti nakon osvajanja titule može se zaključiti koliko je bila zaljubljena u tenisera. Ta radost i danas ne manjka nakon svake nove osvojene titule.

Ljubav najboljeg srpskog tenisera i njegove izabranice traje već gotovo dve decenije. U međuvremenu je Novak napravio impresivnu karijeru. Tokom čitave te karijere prati ga Jelena.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije