Sveti Nikola drži porodicu na okupu – Sinišin brat i majka sa Arijanom i sinovima

U društvu majke Viktorije i brata Dražena porodica Siniše Mihajlovića obeležila je u Italiji Svetog Nikolu. Legendarni as, Siniša Mihajlović, je i sahranjen na Svetog Nikolu. Preminuo je 16. decembra 2022, a sudbina ga je večno povezala sa svetiteljem kog slavi pola Srbije. Podsećamo, Miha je i na stadionu Sveti Nikola postao prvak Evrope.

Bolonja je na utakmici protiv Rome ugostila porodicu Siniše Mihajlovića, dan nakon godišnjice njegove smrti. Mihajlović je u dva navrata vodio Bolonju. I kada je bolest uzela maha nije odstupao i vodio je tim na treninzima i utakmicama putem video linka, iako su se lekari protivili tome da radi, a kada je izašao iz bolnice ništa nije moglo da ga spreči da se vrati poslu.

I to mu u Bolonji nisu zaboravili. I klub i navijači su pokazali koliko cene Sinišu.
Sećanje na tebe je put do našeg ponovnog susreta, Siniša zauvek u našim srcima – neke su od poruka sa tribina.

Na dan sahrane porodica je obišla grob i održala pomen. Posle toga porodica se okupila i obeležila slavu. Skromno, tiho, u crnini i sa posebnim pijetetom prema Mihi koji ih sve okuplja.

Emotivna nedelja je iza porodice. Još jedanput ih je kompletna Serija A podsetila koliko je Miha bio veliki i kao igrač i kao trener i kao čovek.
Ćerka legendarnog fudbalera, Viktorija Mihajlović, zahvalila se svim navijačima koji su u vikendu za nama, odali počast njenom ocu.
Ona je na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa utakmica Sampdorije, Intera, Lacija, Rome, Bolonje, a u opisu je stavila kratko:
Hvala svima!

Divan gest Crvene zvezde koja se na poseban način oprostila od svog čuvenog fudbalera Siniše Mihajlovića.
Fudbaleri Crvene zvezde istrčali su na teren stadiona u Humskoj u posebnim dresovima, posvećenim legendarnom Siniši Mihajloviću.