Slavni glumac Metju Mekonahi uživao je uz porodicu Đoković, ali sa svojom majkom ima problema…

Metju Mekonahi je glumac koji je počeo da stiče slavu još devedesetih godina prošlog veka. On je zvezda filmova „Neplanirano venčanje“, „Sve moje bivše“, „Vreme za ubijanje“, „Vuk sa Vol strita“ i mnogih drugih. Tokom turnira US Open viđen je u loži Novaka Đokovića kako iskreno navija za najboljeg tenisera sveta.

Tom prilikom je iz sve snage navijao za našeg tenisera i bio posebno srdačan prema Dijani Đoković. To je mnoge iznenadilo jer je malo pre toga izjavio da sa svojom majkom skoro da uopšte i ne govori.

„Pozvao bih je telefonom i rekao joj samo da sam dobro, da je volim i prekinuo bih vezu“, ispričao je Metju u jednom podkastu.


Šta god da me je pitala, ne bih mogao da joj odgovorim. Pokazalo se mnogo puta da sve što joj kažem završi u medijima“, žali se glumac.

„Desilo se čak da je primila televizijsku ekipu jedne emisije i čak ih odvela u moju dečju sobu. A usput im je izjavila – `evo, ovde je on izgubio nevinost`. Godinama nisam mogao da govorim s njom“, objašnjava glumac.

Metju Mekonahi stalno ističe kako mu treba majka, a ne obožavateljka.
Mislim da ima mnogo ljudi u životu koje treba držati na distanci. Ne treba im otkrivati detalje iz intime“, savetuje Metju.