Asovi Partizana zahtevaju promene! Trener vapi za igrače i traži da igrači dobiju nešto da prehrane porodicu.

Stanje je neodrživo i zahteva promene. Rezultati odavno nisu bili bolji. Partizan pobeđuje sve redom, ali dokle može tako. Grobari mesecima zahtevaju promene. Duljaj vapi da igrači dobiju zasluženu platu kako bi mogli da prehrane porodicu. Predsednik Milorad Vučelić je odavno podneo ostavku ali direktor kluba u inat svima ljubomorno čuva svoju fotelju.

Bivši igrači kluba, legende kluba ne žele više da ćute. Onima koji su nosili crno-beli dres dozlogrdilo je da gledaju kako vreme prolazi, a ništa se krucijalno ne dešava i zato su digli glas. Grupa bivših istaknutih prvotimaca, nudi konkretno kadrovsko rešenje. Posle višenedeljnih dogovora i nekoliko sastanaka, nekadašnji igrači odlučili su da u kandidata za predsedničku funkciju promovišu – Sretena Nikolića.

U proglasu asova crno-belih stoji:

U pitanju je uspešni privrednik, jedan od vlasnika kompanije Infarm, dokazan u farmaceutskoj industriji, voljan da se odazove na predlog i pomogne klubu da izađe iz kritične situacije, jer to što se ekipa trenutno popela ne prvo mesto tabele Mozzart Bet Superlige ne znači da rukovodioci dobro rade. Problema ima toliko da su vidljivi golim okom: od finansijskih u vidu nagomilanog duga, organizacionih, kadrovskih, uticajnih, navijačkih, pošto Grobari ne dolaze na južnu tribinu i sami su nedavno organizovali protest zahtevajući smenu aktuelnog rukovodstva.

Navijači koji mesecima bojkotuju domaće utakmice složili su se sa predlogom grupe legendi kluba.

Sreten Nikolić najavio da će se kandidovati za predsednika Fudbalskog kluba Partizan. Najavio je da ima ozbiljne ponude finansijera. Pominje se suma od 30 miliona dolara.

Sve to treba da prihvati i direktor kluba i oni koji mu čuvaju leđa.