Davor Šuker je bivši hrvatski fudbaler. Igrao je na mestu napadača. Trenutno je predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske. Rođen je u Osijeku 1968.godine.U karijeri je igrao za Osijek, Dinamo, Sevilju, Real Madrid, Arsenal, Vest Hem i Minhen 1860, Bio je reprezentativac SFRJ dva puta i reprezentativac Hrvatske na 69 utakmica. Za Hrvatsku je postigao 45 golova.

Prva devojka Davora bila je advokat Julija Falkon. Još dok je bio sa Julijom zaljubio se u špansku voditeljku Anu Obregon. Ana je Šukerova najozbiljnija veza. U to vreme Šuker je bio zvezda hrvatske reprezentacije i svetskog nogometa. Šuker je s njom proveo tri bajne godine, a danas Ana ima 67 godina te iza sebe veliku tragediju. Preminuo joj je sin Alex u 28. godini života nakon borbe s teškom bolešću. Htio ju je i zaprositi, no ona je to odbila nakon zamalo tragičnog incidenta.

Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu, rekla je svojedobno Obregon.

Iako bračnu ponudu nije prihvatila, Šuker i Ana ostali su u dobrim odnosima.

Šuker je ljubio i proslavljenu teniserku Ivu Majoli. Ipak, s njom se redovito pojavljivao na teniskom turniru u Umagu.
Na Šukerov šarm bila je slaba i manekenka Kristina Bradač. Ni njihova veza nije potrajala dugo, već svega godinu dana. Navodno mu je nakon prekida vratila luksuzni automobil koji joj je darovao dok su bili u vezi.

Šuker je uvek volio mlađe dame. Davor nije mogao odoleti 17 godina mlađoj Splićanki Dragani Radošević. Davora i Draganu upoznao je 2009. Šukerov prijatelj Zdravko Marić, a Dragana je odmah pala na fudbalerove zavodničke sposobnosti. Njihova veza potrajala je svega četiri meseca, a šuškalo se kako je svemu presudio trenutak kada je Dragani ispala bradavica tokom jedne domaće revije.
Šukeru prekid sa Draganom ostavio gorak okus u ustima jer ju je jednom prilikom nazvao „nevrednom spomena“. Dragana je karijeru nastavila graditi u Milanu, gdje je upoznala poduzetnika Francesca Marconia, šefa talijanske podružnice lanca restorana Temakinho.
Šuker iza sebe ima prilično turbulentni ljubavni život, a na popisu propalih ljubavi čak je nekoliko poznatih dama. Šuker je dvije godine proveo u vezi s bivšom Mis Hrvatske Majom Cvjetković. Iako mu nije praksa da na sva zvona pokazuje naklonost svojoj izabranici, s Majom mu nije bio nikakav problem.

Maja Cvjetković i Davor Šuker u vezi su proveli neko vrijeme i bili prilično javni pri iskazivanju emocija, što je za nekadašnjeg nogometaša prava rijetkost.
Vodio ju je po svijetu, bio joj podrška, a mnogi su govorili da će uploviti i u bračnu luku. Zajedno su proslavili i njezin veliki uspjeh – diplomu na sveučilištu Vern.
„U njemu sam pronašla sve ono što sam ikad tražila kod nekog muškarca. Odgovara mi kao osoba i zasad sam jako zadovoljna. Šarmantan je muškarac koji zna postupati sa ženama kao pravi gospodin. Smatram da je to ujedno i najvažnije. Bio je fudbalski idol cijele Hrvatske, pa tako i moj. Jedan je Davor Šuker“, rekla je Maja krajem 2011. na pitanje je li sretna sa Šukerom.

No, 2012. već je bila druga priča. Njihova ljubav od tada je potrajala još samo nekoliko mjeseci, a Maja je tek na jesen 2012. bila spremna progovoriti o prekidu. Rekla je da su se razišli u miru i da su ostali prijatelji jer vjeruje da partneri nakon prekida mogu imati korektan odnos.

Bivši hrvatski reprezentativac i predsjednik Hrvatskog fudbalskog saveza Davor Šuker više ne ljubi bivšu misicu i pjevačicu Kristinu Bralo.