Jovana Stevanović bi zbog ljubavi napustila odbojku

Uprkos tome što pripada najuspešnijoj generaciji koju je imala srpska ženska odbojka ona nema dilemu. Jedna od naših najlepših sportistkinja Jovana Stevanović ukoliko bi morala da bira između ljubavi i sporta, uvek bi izabrala ljubav.

Spremna sam da prekinem sportsku karijeru zbog ljubavi jer mi je dosadilo da budem sama. Prošle godine sam imala jednu simpatiju, ali se to nije razvilo u vezu zbog toga što sam bila u Italiji. Iskreno, ne planiram ništa na duže staze, živim bukvalno u trenutku, trudim se da ne gledam u budućnost pošto mi to donosi samo anksioznost.

Visina od 191 centimetra pomaže joj za poziciju srednjeg blokera na kojoj igra ali predstavlja prepreku mnogim muškarcima da joj priđu.

Međutim, čini se da moja visina obeshrabruje muškarce. Dosad sam imala dve bitne veze i oba partnera su bila znatno niža od mene.

Jovani je bitno da i na utakmici bude doterana, pred izlazak na teren obavezno se našminka, stavi kremu, maskaru i rumenilo. Druge rituale uoči utakmice nema.

Jovana je svesna da je mnogo dobila kao istaknuti sportista, ali zna da je mnogo i izgubila. Najviše žali što nije imala više slobodnog vremena da češće ide u pozorište i na koncerte. Obožava Zoricu Brunclik ali još nije bila na koncertu popularne pevačice.