Na svom Instagram profilu, Jelena Đoković objavila je zajedničku fotografiju sa Novakom na kojoj su oboje srećni i nasmejani.
Novak i Jelena uživaju u ljubavi koja je čini se iz dana u dan sve snažnija. Iako na početku godine Novaku neide na teniskom terenu on je maksimalno ispunjen na emotivnom planu.

Nakon poraza u finalu Australija Opena i rane eliminacije na Indijan Velsu Novak je rešio da preskoči Majami i uživa u odmoru sa porodicom.

Jelena je podelila fotografiju na kojoj srećni supružnici zagrljeni poziraju na obali okeana. Osmesi na njihovim licima govore više od hiljadu reči.

Novak sa Jelenom i decom stigao u Ameriku pred početak takmičenja u Indijan Velsu. Iako je rano ispao i otkazao učešće u Majamiju, Novak očito uživa u Americi. Dobro se zabavlja van terena. Novak se družio sa Divcem, Dejanom Joveljićem, gledao mečeve Nikole Jokića, Lebrona Džejmsa i Stefa Karija.

Poslednja vest koja dolazi iz Amerike je da prvi teniser sveta muči muku sa povredom. Ovo tvrdi Šamilj Tarpišćev, predsednik Teniskog saveza Rusije. Koliko u ovome ima istine videćemo uskoro. Novaka čeka takmičenje u Monte Karlu, prvom mastersu u sezoni na šljaci.