Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, krstio sina. Novak bio najveseliji na veselju.

Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića oženio se prošlog septembra u Beogradu. On je sudbonosno „da“ izgovorio voditeljki Aleksandri Saški Veselinov, sa kojom je bio u vezi nešto više od godinu dana. Mladi par venčao se u Crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu.

 

Nakon svetog čina sklapanja braka koji je održan samo pred kumovima i članovima porodica, novopečeni supružnici i njihovi gosti uputili su se u Crnu Goru gde je upriličeno glamurozno slavlje.

Samo godinu dana kasnije, krstili su svog nasljednika Aleksandra. Par je simbolično na godišnjicu braka rešio da krsti sina u crkvi Svetog Marka. Posle krštenja priredili su veselje koje će dugo pamtiti.

Cela porodica stigla je ni manje ni više nego iz Amerike kako bi svojim prisustvom uveličala ovaj važan dan ali i podelila sreću i radost sa Saškom i Đorđem.

Slavlje je organizovano u jednom luksuznom restoranu sa prostranim dvorištem. Dvorište i restoran su bili dekorisani kao iz bajke.

Novak koji se pojavio u pratnji supruge Jelene i tokom celog dana je đuskao i pevao. Kažu da je bio najveseliji. a nije ni čudno jer je samo dca dana ranije osvojio svoju 24 Grend slem titulu.

U jednom momentu Novak je izuo cipele i poveo kolce na travi, a odmah su mu se pridružile supruga i Saška.

Aleksandra Saška Veselinov Đoković je srpska manekenka, model, modna kreatorka i televizijska voditeljka. Rođena je u novembru 1999. godine. Živi i radi u Beogradu.

Đorše Đoković je bivši teniser i direktor turnira Srbija open. Rođen je 1995. godine u Beogradu.